https://www.glidedesign.com/wp-content/themes/twentytwenty/classes/index.html

https://pursimple.com/wp-content/uploads/2021/10/index.html

https://www.warroommastermind.com/wp-content/uploads/2020/06/index.html

https://hubbard.com/wp-content/uploads/2019/04/index.html

https://mortgageright.com/wp-content/uploads/2022/06/index.html

Okean Elzy's Event


Okean Elzy

cover photo

Okean Elzy

MAR
4
  • Unlimited Seats
  • (-1 attendee)

Event Details

The most famous Ukrainian rock band Okean Elzy hits the road for a 2-year-long World tour to support its ninth studio album «Without limits» (Ukr: «Без меж»). Okean Elzy will be live in concert on March 4th, 2017 at 8:00pm at Madison Square Garden, New York City.

2016-го року «Океан Ельзи» починає великий дворічний «Світовий тур» на підтримку дев'ятого студійного альбому «Без меж». Група, що не потребує зайвого представлення. Музиканти, які підкорили країну і стали відомі далеко за її межами. Музика, синонімом якої стало слова «Досконалість».
Концерт «Океану Ельзи» – це завжди свято, це завжди феєрія. Це незабутні емоції та фантастичні моменти. Це окрилені музикою серця та захоплені погляди. Це видовищне шоу зі сцени та яскраві флешмоби від фанатів. Це взаємодія, взаємозв'язок, взаємні емоції між виконавцями та публікою. Це спів слухачів, який деколи сильніший, аніж звук моніторів. Коли співаки і слухачі «На небі» один від одного. Ця музика може стати найкращим подарунком та вираженням почуттів. Концерт «Океану Ельзи» – хороший привід зустрітися із друзями та провести час разом. Не пропустіть шанс відвідати концерт «Океану Ельзи»... Read More
Date / Time:
Mar 04 2017 at 12:00 AM - Mar 04 2017 at 10:30 PM
Location:
The Theater at Madison Square Garden, 7th Ave & W 32nd St, New York, NY 10001 (view map)
Metro Area:
New York
 
Share:

Related Events:

Contribute content

We currently invite writers to contribute content and share their expertise with a like-minded Russian-speaking audience in america.
Contribute

Newsletter sign up

Back to top